LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Subota, 07. 11. 2015. | Komentara: 0

Zemlju dati mladim poljoprivrednim gazdistvima

ČOKA – Država bi morala da omogući mladim poljoprivrednim gazdinstvima da kupuju poljoprivredno zemljište u njenom vlasništvu pre nego što na snagu stupi odredba iz SSP-a po kojoj će stranci moći da tu zemlju kupuju pod istim uslovima kao i naši građani, jer će u tom slučaju mladi poljoprivrednici postati nadničari u svojim gradovima i mestima, a za račun tih stranaca, upozorio je danas predsednik Lige paora i pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Miloš Šibul.
Odbori LSV | Subota, 07. 11. 2015. | Komentara: 0

I do sada smo bili u pravu, poslušajte nas ovog puta na vreme

KISAČ - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i pokrajinski poslanik Robert Kolar pozvao je danas Vladu Republike Srbije da odustane od svoje, kako je ocenio, katastrofalne namere i greške u koju srlja, donošenje zakona kojim se omogućava prodaja poljoprivrednog zemljišta strancima.
Odbori LSV | Subota, 07. 11. 2015. | Komentara: 0

Šetnja pod zastavom Vojvodine znači odgovornost

TARAŠ - Ligaši i ligašice prošetali su danas, uz zvuke gajdi, ulicama Taraša noseći zastave AP Vojvodine. Obraćajući se okupljenima, predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev je istakao da šetnja pod vojvođanskom zastavom znači odgovornost LSV da skupi 100.000 potpisa kojim će zatražiti od Vlade i Skupštine Srbije da zaštiti naše poljoprivrednike i spreči prodaju zemlje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook