LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Subota, 31. 10. 2015. | Komentara: 0

Zaštitimo poslednji resurs koji nam je ostao

ČURUG – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj organizovao je danas u Čurugu šetnju 100 vojvođanski zastava, nakon čega su prikupljani potpisi za inicijativu LSV o uslovljavanju stranaca prilikom kupovine našeg poljoprivrednog zemljišta. 
Odbori LSV | Subota, 31. 10. 2015. | Komentara: 0

Referendum za zaštitu domaćih poljoprivrednika

ČEREVIĆ – Referendum koji planiramo da zatražimo nakon što prikupimo 100.000 potpisa nije referendum protiv Evrope, protiv Ustava ili protiv SSP-a, već njime tražimo da domaći zakon zaštiti naša mala i srednja poljoprivredna gazdinstva, istakao je danas predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev. 
Odbori LSV | Subota, 31. 10. 2015. | Komentara: 0

Nećemo da budemo nadničari na svojoj zemlji

ARADAC – Ne možemo mi biti ti koji će ovde živeti samo zato da bi bili nadničari na svojoj rođenoj zemlji, ne možemo mi biti ti koje će stranci iznajmljivati da radimo na onome što je naše, a da onda oni ubiru profit i iznose ga iz zemlje, upozorio je danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak u Aradcu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook