LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Sreda, 20. 05. 2015. | Komentara: 0

Zadržati mlade na selu

VRŠAC – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac najavo je da će predati inicijativu Opštinskom veću, kojem predlaže da od Ministarstva poljoprivrede traži saglasnost za davanje državnog zemljišta bez nadoknade mladim poljoprivrednicima, mladim bračnim parovima koji se odluče za život na selu i invalidnim licima.
Odbori LSV | Utorak, 19. 05. 2015. | Komentara: 0

Smeniti nesposoban menadžment Vodovoda

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin zatražio je danas od graonačelnika da smeni menadžment JKP „Vodovod i kanalizacija“ koje je objavilo da nisu sposobni da utvrde koliko građani troše vode, pa im predlažu da sami urade taj posao umesto njih.
Odbori LSV | Utorak, 19. 05. 2015. | Komentara: 0

Tribina o ulozi porodice u društvu

BELA CRKVA - Povodom Svetskog dana porodice, Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva je organizovao tribinu pod nazivom „Porodica - oaza sigurnosti pojedinca i stabilnosti društva“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook