LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook