LSV obeležila 70 godina oslobođenja Opova

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 10. 2014. | Komentara: 0

LSV obeležila 70 godina oslobođenja Opova

OPOVO - Povodom 70 godina od oslobođenja Opova od nemačke okupacije, članovi Opštinskog odbora i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo, položili su venac na spomenik poginulima u Drugom svetskom ratu.

LSV
 
Predsednik OO LSV Opovo Petar Horvat je istakao da je polaganje venca bila inicijativa Omladine LSV koju je čitav odbor podržao.
 
A predsednik Mesnog odbora LSV Opovo Milan Hajduk je istakao da je jedno od osnovnih načela Lige socijaldemokrata Vojvodine borba protiv fašizma što ovaj praznik upravo i obeležava.
 
(BILSV, 03.10.2014)




Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2024. | Komentara: 0

Za sve potrebe građanina Zrenjanina dnevno odlazi iznos jedne čokolade

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI su na trećoj sednici Skupštine grada Zrenjanina glasali protiv rebalansa budžeta za 2024. godinu i istakli da nesposobna i bahata vlast ne može ništa dobro da uradi za Zrenjanin, posebno u situaciji stroge centralizacije Srbije, koja uzima novac lokalnim samoupravama i sliva ga u budžet Srbije.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 10. 2024. | Komentara: 0

Građani ne traže (samo) izvinjenje Elektrodistribucije, nego (i) utvrđivanje odgovornosti krivaca

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje rukovodstvu Elektrodistribucije da građani Vojvodine ne traže samo njihovo izvinjenje zbog skandala u vezi očitavanja brojila za električnu energiju, nego i odgovornost svih onih koji su doveli do ove situacije.
Odbori LSV | Sreda, 02. 10. 2024. | Komentara: 0

Vrščani su uvek bili protiv mržnje, netolerancije i fašizma

Povodom 80 godina od oslobođenja Vršca od fašizma, sa ponosom se sećamo hrabrosti i žrtava onih koji su položili svoje živote za slobodu. Naši preci su pokazali neustrašivost, ujedinjeni u borbi protiv zla koje je pretilo da uništi sve ono što je svetlo i plemenito u ljudima.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook