LSV očekuje hitnu reakciju policije u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 12. 2015. | Komentara: 0

LSV očekuje hitnu reakciju policije u Beloj Crkvi

ELA CRKVA, 29. decembar - U noći između 28. i 29. 12. 2015. godine u poštanske sandučiće građanki i građana Bele Crkve ubačeni su leci sa fotografijom predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka na kojoj je kompjuterskom obradom fotografije namontirana ustaška kapa.

LSV
 
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je o tome obavestio Policijsku upravu Bele Crkve kojoj je dostavljen i primerak tog letka.
 
Reč je o najgoroj mogućoj propagandi i akciji koja je, očito, unapred osmišljena i u kojoj je, po svoj prilici, učestvovalo više osoba.
 
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine očekuje hitnu reakciju policije, identifikovanje i procesuiranje počinilaca.
 
Ova akcija pod okriljem noći nije samo gnusan potez ljudi kojima očito smeta snaga Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi uoči predstojećih izbora i koji ne mogu da nam se suprotstave argumentima.
 
Ovo je svesno širenje mržnje i poziv na linč i insistiraćemo da se svi nadležni prema počiniocima tako i ophode.
 
Predsednica Opštinskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bela Crkva
Sandra Ristić



Odbori LSV | Nedelja, 09. 07. 2023. | Komentara: 0

Cenu lošeg upravljanja Zrenjaninom plaćaju građani

Odbornik LSV – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton kritikovao je najnovije poskupljenje komunalnih usluga. 
Odbori LSV | Petak, 07. 07. 2023. | Komentara: 0

Subotica ima značajnije ljude za počasne građane od Vučića

Odbornik Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Subotice Robert Damjanović Čokić izjavio je da su ligaši smatrali da veća sramota za grad ne postoji od dodeljivanja zvanja počasnog građanina Tomislavu Karadžiću 2021. godine, ali da „ima i dublje od svega toga“. 
Odbori LSV | Sreda, 05. 07. 2023. | Komentara: 0

Kikinda ima samo 32.000 stanovnika, oko 11.000 manje nego 1991.

Pozivajući se na zvanične podatke Zavoda za statistiku Republike Srbije, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ukazao je na zabrinjavajuće brojke koje se odnose na broj stanovnika Kikinde i devet okolnih sela.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook