LSV očekuje hitnu reakciju policije u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 12. 2015. | Komentara: 0

LSV očekuje hitnu reakciju policije u Beloj Crkvi

ELA CRKVA, 29. decembar - U noći između 28. i 29. 12. 2015. godine u poštanske sandučiće građanki i građana Bele Crkve ubačeni su leci sa fotografijom predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka na kojoj je kompjuterskom obradom fotografije namontirana ustaška kapa.

LSV
 
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je o tome obavestio Policijsku upravu Bele Crkve kojoj je dostavljen i primerak tog letka.
 
Reč je o najgoroj mogućoj propagandi i akciji koja je, očito, unapred osmišljena i u kojoj je, po svoj prilici, učestvovalo više osoba.
 
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine očekuje hitnu reakciju policije, identifikovanje i procesuiranje počinilaca.
 
Ova akcija pod okriljem noći nije samo gnusan potez ljudi kojima očito smeta snaga Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi uoči predstojećih izbora i koji ne mogu da nam se suprotstave argumentima.
 
Ovo je svesno širenje mržnje i poziv na linč i insistiraćemo da se svi nadležni prema počiniocima tako i ophode.
 
Predsednica Opštinskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bela Crkva
Sandra Ristić



Odbori LSV | Subota, 19. 11. 2011. | Komentara: 0

Pomoć trudnicama i porodiljama je pomoć porodici

ZRENJANIN - Zrenjaninske ligašice i ligaši nastavili su sa prikupljanjem potpisa podrške inicijativi „Puna plata za trudnice". Danas su akcije održane u centru grada, i Mesnim zajednicama „Gradnulica", „Žarko Zrenjanin", „Sonja Marinković" i „Veljko Vlahović".
Odbori LSV | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

KIKINDA - Fudbal u Srbiji ne bi trebalo da vode imena već dobri projekti i dugoročni planovi, rečeno je na tribina pod nazivom "Aktuelno stanje fudbala u Vojvodini" koja je u organizaciji Saveta za sport Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda, održana u Kulturnom centru u tom mestu.
Odbori LSV | Utorak, 15. 11. 2011. | Komentara: 0

Šta je sa grejanjem biblioteke u Obrovcu?

BAČKI PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka zatražio je danas od opštinskih vlasti u tom mestu da pojasne građanima šta je podrazumevalo renoviranje ogranka biblioteke u Obrovcu, šta je konkretno urađeno, ko je izvodio radove i koliko je to koštalo?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook