LSV očekuje hitnu reakciju policije u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 12. 2015. | Komentara: 0

LSV očekuje hitnu reakciju policije u Beloj Crkvi

ELA CRKVA, 29. decembar - U noći između 28. i 29. 12. 2015. godine u poštanske sandučiće građanki i građana Bele Crkve ubačeni su leci sa fotografijom predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka na kojoj je kompjuterskom obradom fotografije namontirana ustaška kapa.

LSV
 
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je o tome obavestio Policijsku upravu Bele Crkve kojoj je dostavljen i primerak tog letka.
 
Reč je o najgoroj mogućoj propagandi i akciji koja je, očito, unapred osmišljena i u kojoj je, po svoj prilici, učestvovalo više osoba.
 
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine očekuje hitnu reakciju policije, identifikovanje i procesuiranje počinilaca.
 
Ova akcija pod okriljem noći nije samo gnusan potez ljudi kojima očito smeta snaga Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi uoči predstojećih izbora i koji ne mogu da nam se suprotstave argumentima.
 
Ovo je svesno širenje mržnje i poziv na linč i insistiraćemo da se svi nadležni prema počiniocima tako i ophode.
 
Predsednica Opštinskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bela Crkva
Sandra Ristić



Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV zatražio vraćanje imovine i para gradu

ZRENJANIN - Rođendansku nedelju Lige socijaldemokrata Vojvodine, zrenjaninske aktivistkinje i aktivisti LSV započeli su akcijom "Vratimo imovinu i pare gradu", tokom koje su sa sugrađankama i sugrađanima na nekoliko lokacija, razgovarali o značaju što hitnijeg donošenja zakonske regulative kojom će lokalnim samoupravama biti vraćeno ono što im je devedesetih godina oduzeto.
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

KIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninska apoteka jedna od najsnabdevenijih u Srbiji

ZRENJANIN - Direktorka Apoteke Zrenjanin mr ph Edita Fuks Hodi, izjavila je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu da je zahvaljujući stručnosti kadra i uspešnom radu, koji prati tradicija od 230 godina apotekarstva u gradu, Zrenjanin danas jedan od najsnabdevenijih gradova u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook