LSV očekuje hitnu reakciju policije u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 12. 2015. | Komentara: 0

LSV očekuje hitnu reakciju policije u Beloj Crkvi

ELA CRKVA, 29. decembar - U noći između 28. i 29. 12. 2015. godine u poštanske sandučiće građanki i građana Bele Crkve ubačeni su leci sa fotografijom predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka na kojoj je kompjuterskom obradom fotografije namontirana ustaška kapa.

LSV
 
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je o tome obavestio Policijsku upravu Bele Crkve kojoj je dostavljen i primerak tog letka.
 
Reč je o najgoroj mogućoj propagandi i akciji koja je, očito, unapred osmišljena i u kojoj je, po svoj prilici, učestvovalo više osoba.
 
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine očekuje hitnu reakciju policije, identifikovanje i procesuiranje počinilaca.
 
Ova akcija pod okriljem noći nije samo gnusan potez ljudi kojima očito smeta snaga Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi uoči predstojećih izbora i koji ne mogu da nam se suprotstave argumentima.
 
Ovo je svesno širenje mržnje i poziv na linč i insistiraćemo da se svi nadležni prema počiniocima tako i ophode.
 
Predsednica Opštinskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bela Crkva
Sandra Ristić



Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Marton: Zrenjanin je kuća više od dvadeset nacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je danas građane i građanke Zrenjanina, povodom Svetskog dana borbe protiv rasizma, da poštuju bogatstvo različitosti i podsetio da je multikulturalnost jedno od osnovnih obeležja grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Privrednici uslovljavaju rađanje

KIKINDA - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se zaustavi praksa diskriminacije žena prilikom zapošljavanja. Od mladih žena poslodavci zahtevaju da potpišu papir kojim se obavezuju da neće rađati, istakla je Đurđina Jerinkić, predsednica FŽ GrO LSV Kikinda. Ona je na konferenciji za novinare istakla da je nedopustivo da se takvo postupanje prema ženama ne kažnjava, i to u društvu gde već godinama natalitet opada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook