LSV osuđuje napad na novinara Stefana Cvetkovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 31. 01. 2016. | Komentara: 0

LSV osuđuje napad na novinara Stefana Cvetkovića

BELA CRKVA, 31. januar - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad i pretnje koje je juče uputio novinaru Stefanu Cvetkoviću zamenik predsednik Opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.


 
Očekujemo da nadležni organi tim povodom hitno reaguju i da za Aleksića zakoni jednako važe, bez obzira na to što je on opštinski funkcioner i ujedno i funkcioner SNS.
 
Sasvim je jasno da je ovom predstavniku "prekomponovane" vlasti zasmetalo to što se novinar Stefan Cvetković usudio da priča o načinu na koji je to učinjeno kolegama iz Produkcijske grupe "Mreža", pa je pokušao da to spreči na sebi svojstven način.  
 
Budući da za nasilje primenjeno prema odbornicima LSV i DS pre dve nedelje niko nije odgovarao, Aleksić je, očito, bio uveren da može i da maltretira ljude i lomi telefone svakome ko mu zasmeta.
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava novinara Stefana Cvetkovića u njegovoj borbi za istinu, a od nadležnih zahteva da što pre sankcionišu Aleksića i vrate mir koji je vladao Belom Crkvom do 15. januara.
 
Građanke i građani Bele Crkve znaju na koji način je prekomponovana vlast u njihovoj opštini i znaće to da kazne na izborima koji nas očekuju za nekoliko meseci.
 
Predsednica Opštinskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bela Crkva
Sandra Ristić



Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninska apoteka jedna od najsnabdevenijih u Srbiji

ZRENJANIN - Direktorka Apoteke Zrenjanin mr ph Edita Fuks Hodi, izjavila je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu da je zahvaljujući stručnosti kadra i uspešnom radu, koji prati tradicija od 230 godina apotekarstva u gradu, Zrenjanin danas jedan od najsnabdevenijih gradova u Srbiji.
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Otvorene prostorije LSV u Malom Iđošu

MALI IĐOŠ - Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Mali Iđoš otvorila je stranačku kancelariju u ovom mestu.
Odbori LSV | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Preko 2.800 dela u Savremenoj galeriji u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na redovnoj konferenciji za novinare Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, Radovan Živankić, direktor Savremene galerije u tom gradu, rekao je da ta ustanova trenutno poseduje najveću zbirku savremene jugoslovenske umestnosti u Vojvodini, sa preko 2.800 dela: akvarela, grafika, uljanih slika.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook