LSV osuđuje napad na novinara Stefana Cvetkovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 31. 01. 2016. | Komentara: 0

LSV osuđuje napad na novinara Stefana Cvetkovića

BELA CRKVA, 31. januar - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad i pretnje koje je juče uputio novinaru Stefanu Cvetkoviću zamenik predsednik Opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.


 
Očekujemo da nadležni organi tim povodom hitno reaguju i da za Aleksića zakoni jednako važe, bez obzira na to što je on opštinski funkcioner i ujedno i funkcioner SNS.
 
Sasvim je jasno da je ovom predstavniku "prekomponovane" vlasti zasmetalo to što se novinar Stefan Cvetković usudio da priča o načinu na koji je to učinjeno kolegama iz Produkcijske grupe "Mreža", pa je pokušao da to spreči na sebi svojstven način.  
 
Budući da za nasilje primenjeno prema odbornicima LSV i DS pre dve nedelje niko nije odgovarao, Aleksić je, očito, bio uveren da može i da maltretira ljude i lomi telefone svakome ko mu zasmeta.
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava novinara Stefana Cvetkovića u njegovoj borbi za istinu, a od nadležnih zahteva da što pre sankcionišu Aleksića i vrate mir koji je vladao Belom Crkvom do 15. januara.
 
Građanke i građani Bele Crkve znaju na koji način je prekomponovana vlast u njihovoj opštini i znaće to da kazne na izborima koji nas očekuju za nekoliko meseci.
 
Predsednica Opštinskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bela Crkva
Sandra Ristić



Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Velika podrška inicijativi LSV za ukidanje godišnje registracije traktora

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine tokom aprila pokrenula je akciju za ukidanje obaveze godišnje registracije poljoprivrednih mašina, i do sada je naišla na veliki odziv građana.
Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

25 hiljada potpisa za trajnu registraciju traktora

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine je u proteklih mesec dana prikupila preko 25 hiljada potpisa za obustavu godišnje registracije traktora i druge poljoprivredne mehanizacije " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook