LSV ponovo ima odbornika u bečejskoj skupštini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 06. 2014. | Komentara: 0

LSV ponovo ima odbornika u bečejskoj skupštini

BEČEJ - Na nedavno odrzanoj 11. izbornoj skupštini Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej za predsednika je ponovo izabran Tot Ferenc, a za potpredsednika Hadnadj Laslo. Tom prilikom su delegati izabrali i nove članice i članove OO LSV Bečej.

LSV

Novoizabrani opštinski odbor je na svojoj prvoj sednici za sekretara izabrao Dušana Jovanovića. Na ovaj način, nastavljen je trend konsolidacije LSV u Bečeju.

Jovanović je nakon izbora istakao da je bečejski odbor LSV kadrovski pojačan kada je početkom marta pristupilo nekoliko novih članova, među kojima je i Dušan Jovanović, odbornik u Skupštini opštine Bečej i bivši predsednik Opštine i osnivač GG „pokret za Bečej“.

- To znači da LSV ponovo ima odbornika u lokalnoj skupštini, koji zastupa političke interese i ciljeve Lige. Kada je organizacija u pitanju, započeli smo formiranje mesnih odbora LSV i u onim naseljenim mestima u kojima do sada oni nisu funkcionisali – rekao je on.

Jovanović je naglasio da su ove aktivnosti već pokazale prve rezultate i potvrdu ispravno donetog pravca delovanja, te je na nedavno održanim republičkim izborima, na kojima je OO LSV Bečej, bio stožerna stranka koalicije u Bečeju i u okviru koje je stranka dala daleko najveći doprinos, što je rezultiralo da je po broju dobijenih glasova birača bečejske opštine, LSV završio izbore na trećem mestu, iza SNS i SVM, a ispred DS, SPS i LDP.

(BILSV, 12.06.2014)



Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook