LSV traži hitno rešavanje problema plaćanja računa u zrenjaninskim vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 12. 2019. | Komentara: 0

LSV traži hitno rešavanje problema plaćanja računa u zrenjaninskim vrtićima

Zrenjanin, 05. decembar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od zrenjaninske vlasti da pod hitno reši problem plaćanja boravka dece u vrtićima.
 
Prethodnih dana se veliki broj roditelja žalio zbog neredovnog dospeća uplatnica za plaćanje usluga Predškolske ustanove u našem gradu. 

LSV

Problem je nastao zbog odluke Gradske uprave Zrenjanina da preuzme ingerencije naplate od Predškolske ustanove "Zrenjanin", ali je zbog preterane birokratizacije i nekvalitetnog rada došlo do potpunog haosa. 

Roditelji su u strahu da će im se posle Nove godine računi ispostavljati kumulativno od septembra, i da će predstavljati veliki namet na kućne budžete, posebno pošto se nalazimo u jeku grejne sezone. 

LSV očekuje hitnu reakciju nadležnih, jer je trenutno stanje nedopustivo. Roditelji ne smeju plaćati zbog grešaka vlasti!

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin 




Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Beskompromisno ćemo se boriti za Novi Sad

NOVI SAD - Kandidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da građanima ne želi bilo šta da obećava, jer se podrazumeva da gradonačenik dovodi investiture, obezbeđuje nova radna mesta za Novosađane, radi na povećanju bezbednosti građana i otvaranju novih škola, predškolskih ustanova i dečjih igrališta.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Ono što zaradimo mora ostati ovde

BAČKI MONOŠTOR - Nekada je u Vojvodini je ostajalo više od 90 odsto celokupnog dohotka koji je ostvarivan na njenoj teritoriji. Danas Vojvodina iz republičkog Budžeta godišnje ne dobija ni sedam odsto koje joj garantuje Ustav Srbije, uprkos tome što učestvuje sa oko 40 odsto u Budžetu – rekao je potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški na sinoćnjoj predizbornoj tribini LSV u Bačkom Monoštoru.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Pomoći manjinskim zajednicama da budu sastavni deo društva

ZRENJANIN - Svečanom sednicom danas je obeležena godišnjica rada Saveta za međunacionalne odnose grada Zrenjanina u ovom sazivu. Sednicu je otvorio predsednik Saveta Vojin Diniku koji je istakao da je najvažniji zadatak u prethodnih godinu dana bilo praćenje svih dešavanja koja su bila od važnosti za suživot svih građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook