LSV u Kikindi peta na listi za lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV u Kikindi peta na listi za lokalne izbore

KIKINDA – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda predao je večeras listu kandidata za odbornike u Gradskoj skupštini.

 
 
Tako je LSV peta stranka koja je Gradskoj izbornoj komisiji Kikinde predala listu svojih kandidata. Na njoj se nalazi 35 imena koje je svojih potpisom podržalo 1.080 građanki i građana.
 
Predsednik Gradskog odbora LSV Kikinda dr Milan Mitrić kazao je novinarima nakon predaje liste da je u prethodnom mandatu izneverena izborna volja građana brojnim prelascima iz stranke u stranku, te da je ponuđena lista LSV garancija da se to neće ponovo dogoditi. Osobe koje su se našle na novoj listi su, prema Mitrićevom mišljenju, profesionalno ostvarene osobe sa integritetom, čime se smanjuje mogućnost da se dese koruptivne radnje i menjanje stranaka zarad ličnih interesa.
 
- Hteli smo da odborničke liste budu pune pristojnog sveta – i uspeli smo. To će garantovati našim biračima da će glas dat LSV ostati u tom političkom i moralnom okviru. – istakao je Mitrić. On očekuje dobar rezultat na predstojećim izborima..
 
(BILSV, 17.03.2016)



Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Za punu platu kikindskih trudnica

KIKINDA - Đurđina Jerinkić, predsednica Foruma žena GrO LSV Kikinda, i Gordana Perunović Fijat, odbornica LSV u SO Kikinda, održale su 29. marta konferenciju za medije posvećenoj inicijativi LSV da se ženama na održavanju trudnoće dotira iznos do pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook