LSV u Kovačici izlazi sama na izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 01. 2016. | Komentara: 0

LSV u Kovačici izlazi sama na izbore

KOVAČICA – Šef Izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kovačici Jan Gages izjavio je danas da nije tačno da je LSV nudila saradnju LDP-u na lokalnom nivou, kako je to naveo bivši predsednik Opštinskog odbora LDP Kovačica a sada član SNS Lazar Ružić. 

LSV

Kako je Gages naveo u izjavi za novinare, LSV je još pre godinu dana donela odluku da na lokalne izbore u Kovačici izlazi samostalno jer je sigurna u svoj dobar rezultat na lokalu. On je ocenio i da se Ružić, zadužen za fendovanje imovine građana u korist preduzeća „Brantner“, pridružio najsvežijim članovima SNS Janu Paulu i Janu Husariku i da je tim činom pokazao da mu moral i politička doslednost nisu jača strana. 

- Lazar Ružić je svojim prelazkom iz LDP u SNS najgrublje izneverio poverenje građana koji su glasali za njega. Da je Ružić svojim biračima prilikom prošlih lokalnih izbora rekao da će preći u stranku svog sadašnjeg šefa, a bivšeg velikog radikala Zorana Savanova, verovatno ne bi dobio nijedan glas na izborima. Očigledno je da se ovde uopšte ne radi o tome kako Lazar Ružić navodi – prelasku u SNS zbog borbe protiv korupcije, već sasvim suprotno – istakao je Jan Gages.

Prema njegovim rečima, misteriju je razrešio Pokrajinski odbor LDP koji je, između ostalog, naveo „...ako je prelazak u SNS danas cena spasavanja nečijeg sina, što se nas tiče, taj može da pređe i u Al Kaidu...". 

- Ako su ovi navodi tačni, Liga socijaldemokrata Vojvodine pita o kakvoj mi to onda borbi protiv korupcije govorimo, ako članstvo u SNS može da oslobodi krivične odgovornosti lice koje je pravosnažno osuđeno i nalazi se u zatvoru? Ljudi iz drugih partija su dokazali koliko su verni građanima opštine Kovačica a posebno onima koji su za njih glasali, sjativši se svi što pre, u interesnu organizaciju SNS. LSV se već 26 godina dosledno bori za interese građana opštine Kovačica. Svoju politiku nikada nismo menjali, nikada nismo posustali, i nikada nećemo da posustanemo jer živimo ovde – zaključio je Jan Gages.
 
(BILSV, 25.01.2016)



Odbori LSV | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga je otvorila kancelariju u Kuli

KULA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kula juče je organizovao svečanost povodom otvaranja kancelarije u toj opštini. Na otvaranju kancelarije govorili su narodna poslanica LSV Olena Papuga i narodni poslanik i član Izvršnog odbora LSV Radovan Radovanović.
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin će ostati u sportskom vrhu

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine se, kao društveno odgovorna politička organizacija, bavi analizom svih segmenata društvenog života, a prethodne nedelje je, kroz tribinu „Aktuelno stanje fudbala u Vojvodini“ u organizaciji Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin, sagledano stanje u fudbalu u Zrenjaninu i Vojvodini, kao najmasovnijeg sporta – rekao je danas predsednik Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin mr Vojislav Matić.
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook