LSV u Vršcu sve jača

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 15. 01. 2012. | Komentara: 0

LSV u Vršcu sve jača

VRŠAC – Iako je Liga socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu vanparlamentarna stranka, to GrO LSV Vršac ni na koji način nije sprečilo da tokom prethodne godine preduzme niz veoma uspešnih akcija, tribina, foruma i konferencija, navodi predsednik vršačkih ligaša Dušan Vladislav.

LSV

Sumirajući prošlogodišnje rezultate, Vladislav je istakao da su aktivisti LSV u Vršcu bili veoma aktivni, razgovarali sa sugrađanima iz cele opštine i na različite načine radili na poboljšanju uslova života u mesnim zajednicama. Kao i njihove kolege širom Vojvodine, vršački ligaši dali su značajan doprinos akcijama „Stop godišnjoj registraciji traktora“ i „Puna plata za trudnice“, kao i „Stop fašizmu“, „Žene mogu sve“... GrO LSV Vršac je podneo i zahtev Skupštini opštine Vršac da se obezbede sredstva za isplatu pune plate trudnicama, a otišli su i korak dalje, pa su zatražili da i nezaposlenim trudnicama SO Vršac obezbedi nadoknadu u skladu sa mogućnostima. Dušan Vladislav navodi da je to sve rađeno u cilju poboljšanja demografske slike opštine Vršac, podsećajući pri tom da u toj opštini danas živi pet odsto manje stanovnika nego nakon popisa 2002. godine.

– Sve to je doprinelo da Liga u Vršcu uveća članstvo za oko 250 odsto! Jedina smo stranka koja ima kompletnu unutarstranačku infrastrukturu, a samo u dve Mesne zajednic nam nedostaju mesni odbori. Ovo je rezultat rada i angažovanja, pre svega ljudi iz IO GrO LSV Vršac, ali i ostalih članova i simpatizera LSV – naveo je Dušan Vladislav. On je rekao da je zbog toga realno očekivati da Liga u Vršcu nakon narednih izbora bude respektabilan faktor, ali nije želeo da licitira mogućim rezultatima.
 
(BILSV, 15. 01. 2012.)



Odbori LSV | Četvrtak, 11. 07. 2013. | Komentara: 0

LSV Sombor: Siniša Lazić nije naš predsednik Skupštine

SOMBOR - Događanja u Skupštini grada Sombora u proteklih nedelju dana su najbolji pokazatelj da je odluka Lige socijaldemokrata Vojvodine da više ne daje podršku načinu na koji Siniša Lazić vodi Skupštinu, odnosno grad Sombor, najispravnija moguća, saopštio je Gradski odbor LSV Sombor.
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 07. 2013. | Komentara: 0

Zajedno rešavati stanje bezbednosti u Novom Sadu bez obzira na političke razlike

NOVI SAD, 11. jul - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine apeluje na gradonačelnika Novog Sada da insistira na hitnim merama kod najviših državnih zvaničnika i na svaki mogući način pokrene temu bezbednosti građana.
Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2013. | Komentara: 0

Ocena zrenjaninske vlasti - nedovoljan

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine  i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton ocenio je danas da je godinu dana sasvim dovoljan period da se oceni nečiji rad. Kako je rekao na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskom odboru LSV Zrenjanin, zrenjaninska vlast je za taj period zaslužila najlošiju ocenu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook