LSV u Žablju bolja od SPS-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV u Žablju bolja od SPS-a

ŽABALJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić izjavio je da je građanska lista okupljena oko LSV u ovoj opštini dobila 8,55 odsto glasova na vanrednim republičkim izborima.

LSV

Kako je istakao, to je koaliciji obezbedilo treće mesto, odmah iza Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, a ispred Socijalističke partije Srbije. Ostale stranke u žabaljskoj opštini nisu dobile dovoljnu podršku građana za ulazak u Narodnu skupštinu.

Zahvalivši se građanima koji su glasali za koaliciju u kojoj je LSV, Panić ističe da većina koalicionih partnera nema infrastrukturu u Žablju, pa samim tim i glasačko telo. Zbog toga on ne krije zadovoljstvo što su glasači još jednom pokazali da prepoznaju i podržavaju ideologiju za koju se Liga zalaže pune 24 godine.

(BILSV, 22.03.2014)



Odbori LSV | Sreda, 14. 08. 2024. | Komentara: 0

Građani Zrenjanina u strahu zbog najave povećanja proizvodnje u Linglongu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zabrinuta je zbog najava da će kineska fabrika guma Linglong povećati proizvodnju radijalnih guma visokih performansi u fabrici u Slobodnoj zoni Zrenjanin za 1,1 milion jedinica godišnje. 
Odbori LSV | Utorak, 13. 08. 2024. | Komentara: 0

Bazen iznenada zatvoren, nadležni ćute

Mnogi Kikinđani su ovih dana osveženje pronalazili na bazenima SC „Jezero“, međutim ovih najtoplijih dana drugog vrelog talasa to neće moći. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook