LSV u Žablju bolja od SPS-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV u Žablju bolja od SPS-a

ŽABALJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić izjavio je da je građanska lista okupljena oko LSV u ovoj opštini dobila 8,55 odsto glasova na vanrednim republičkim izborima.

LSV

Kako je istakao, to je koaliciji obezbedilo treće mesto, odmah iza Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, a ispred Socijalističke partije Srbije. Ostale stranke u žabaljskoj opštini nisu dobile dovoljnu podršku građana za ulazak u Narodnu skupštinu.

Zahvalivši se građanima koji su glasali za koaliciju u kojoj je LSV, Panić ističe da većina koalicionih partnera nema infrastrukturu u Žablju, pa samim tim i glasačko telo. Zbog toga on ne krije zadovoljstvo što su glasači još jednom pokazali da prepoznaju i podržavaju ideologiju za koju se Liga zalaže pune 24 godine.

(BILSV, 22.03.2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Prevazići političke razlike zarad trudnica

MUŽLJA – Trudnoća, njeno održavanje  i period posle porođaja ne mogu biti tretirani kao bolest, pa se ni odsustvo žene sa posla zbog toga ne može tretirati kao bolovanje, ocenio je juče potpredsednik GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš.
Odbori LSV | Petak, 25. 11. 2011. | Komentara: 0

Nasilje nad decom je kažnjivo

ZRENJANIN - Savet za socijalnu politiku Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin je sinoć u sali Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” organizovao tribinu o Prednacrtu novog Građanskog zakonika pod nazivom “Biti ili ne biti dete”.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Počinje rešavanje problema u Peščari

SUBOTICA – U Mesnoj zajednici „Peščara“ oko 40 odsto stanovništva nema vodovod, 60 odsto kanalizaciju, a od 70 ulica svega 18 je asfaltirano. Na prošlonedeljnoj sednici lokalnog parlamenta usvojen je Generalni plan regulacije koji nudi rešenja za komunalne probleme.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook