LSV u Žablju bolja od SPS-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV u Žablju bolja od SPS-a

ŽABALJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić izjavio je da je građanska lista okupljena oko LSV u ovoj opštini dobila 8,55 odsto glasova na vanrednim republičkim izborima.

LSV

Kako je istakao, to je koaliciji obezbedilo treće mesto, odmah iza Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, a ispred Socijalističke partije Srbije. Ostale stranke u žabaljskoj opštini nisu dobile dovoljnu podršku građana za ulazak u Narodnu skupštinu.

Zahvalivši se građanima koji su glasali za koaliciju u kojoj je LSV, Panić ističe da većina koalicionih partnera nema infrastrukturu u Žablju, pa samim tim i glasačko telo. Zbog toga on ne krije zadovoljstvo što su glasači još jednom pokazali da prepoznaju i podržavaju ideologiju za koju se Liga zalaže pune 24 godine.

(BILSV, 22.03.2014)



Odbori LSV | Sreda, 28. 10. 2020. | Komentara: 0

Upad u školu Milan Petrović je čin nedostojan ljudi u civilizovanom društvu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zgrožen je vandalskim upadom u vrtić i Školu za osnovno obrazovanje „Milan Petrović“ u Ulici braće Ribnikar u Novom Sadu.
Odbori LSV | Petak, 23. 10. 2020. | Komentara: 0

Nema boljeg i značajnijeg imena za novi most od - Most 23. oktobra!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građanima i građankama 76. godišnjicu od oslobođenja Novog Sada od fašizma u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Utorak, 20. 10. 2020. | Komentara: 0

Trifunović: Vladika Irinej ne zaslužuje Novembarsku povelju, on je promoter mržnje

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Sandra Trifunović saopštila je da je glasala protiv odluke da bački vladika Srpske pravoslavne crkve Irinej Bulović dobije Novembarsku povelju Grada Novog Sada jer je on promoter šovinističkih i anticivilizacijskih stavova.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook