LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Kikinda, 29. jun 2024 - Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.

LSV

Naprednjaci, očito je, smatraju da su oni vlasnici svih javnih prostora u državi, te da imaju svojevrsni „patriometar“ kojim mere nečiji patriotizam.

Ne možemo da sprečimo da budete zarobljenici ideologije nacionalizma, ali možemo da se borimo za to da nikada više ne budete u prilici da bilo kome nešto zabranjujete.

Građani vas se ne boje! 

Festival je sinoć održan u Kikindi i to je velika pobeda našeg grada, njegovih građana i učesnika festivala.

Nema predaje!

Miroslav Grujić
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Kikinda 




Odbori LSV | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad predala listu

Simbolično, u danu u kom se podsećamo na vrednosti mira, solidarnosti i saradnje – na Dan pobede nad fašizmom, koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ predala je listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu 2. juna. 
Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook