LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Kikinda, 29. jun 2024 - Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.

LSV

Naprednjaci, očito je, smatraju da su oni vlasnici svih javnih prostora u državi, te da imaju svojevrsni „patriometar“ kojim mere nečiji patriotizam.

Ne možemo da sprečimo da budete zarobljenici ideologije nacionalizma, ali možemo da se borimo za to da nikada više ne budete u prilici da bilo kome nešto zabranjujete.

Građani vas se ne boje! 

Festival je sinoć održan u Kikindi i to je velika pobeda našeg grada, njegovih građana i učesnika festivala.

Nema predaje!

Miroslav Grujić
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Kikinda 




Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina radi, a Beograd troši

ZRENJANIN - Vojvodina ima najviše udela u izvozu u državi, dok je uvoz najveći u Beogradu, što nam govori da se u Vojvodini radi, a u Beogradu troši, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Preko 530 potpisa za Liginu inicijativu

BAČKA TOPOLA - Aktivisti Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola prikupili su do sada više od 530 potpisa podrške inicijativi LSV da trudnice u svim lokalnim samoupravama u Vojvodini tokom porodiljskog odsustva imaju pravo na punu platu, izjavila je danas predsednica Foruma žena OO LSV Bačka Topola Hajnalka Malacko Virag.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Rumi završio je akciju prikupljanja potpisa sugrađana u akciji "Puna plata za trudnice", a prikupljeno je oko 300 potpisa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovom odboru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook