LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Novi Sad, 5. septembar 2024 – Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.

LSV

Novi Sad dobro zna kako izgleda kada bezumna sila napada i ruši te. 

Ovim putem LSV – VOJVOĐANI nude podršku prijateljskom Lavovu i svim njegovim građankama i građanima na putu oporavka. Takođe, pozivamo gradonačelnika Lavova Andrija Sadovjia (Andriy Sadovyi) da javno saopšti koja vrsta pomoći im je sada potrebna, kako bismo im i na taj način olakšali situaciju u kojoj su se našli, ne samo kao vid solidarnosti nego i u vidu iskrene podrške u borbi za njihov ponosni i slobodarski grad.

Pozivamo i gradonačelnika Novog Sada, kao i sve zvaničnike, ali i građanke i građane našeg grada da se ujedinimo oko pomoći Lavovu i zajedno osudimo ovaj napad na isti.

Слава Украïнi!
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad




Odbori LSV | Petak, 13. 09. 2024. | Komentara: 0

Iniciramo održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina povodom Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI iniciraće održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina na temu rada kineske fabrike guma Linglong.
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad: Zdravlje i bezbednost učenika moraju biti prioritet!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad izražava duboku zabrinutost zbog aktuelnih problema s kojima se suočavaju učenici i nastavnici u školama širom Srbije, a koje je preneo i N1 u svom tekstu od 4. septembra 2024. godine. 
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri zahtev za smenu njegove pomoćnice Vere Milošev, koja je na javnom mestu napala dečaka sa razvojnim problemima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook