LSV zbog Jamenčana napustila sednicu SO Šid

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 10. 2014. | Komentara: 0

LSV zbog Jamenčana napustila sednicu SO Šid

ŠID - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine Šid napustila je današnju vanrednu sednicu Skupštine opštine Šid sazvanu po hitnom postupku.

LSVOdbornici LSV su demonstrativno napustili salu, nakon što delegaciji stanovnika čije su kuće proletos poplavljene u Jameni, koja je danas došla u Šid nezadovoljna što im se niko od opštinskih funkcionera ne obraća i ne rešava njihove probleme, nije dozvoljeno da prisustvuje toj sednici.

- Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine Šid su u više navrata tražili od Skupštine da se predstavnicima iz Jamene dozvoli prisustvovanje i javno obraćanje, ali do toga nije došlo. Na sednici Skupštine opštine je bilo prisutno i privatno obezbeđenje koje je bilo zaduženo da spreči Jamenčane da uđu u salu. Na odborničko pitanje predsednika odborničke grupe LSV zbog čega im se ne dopušta ulazak, rečeno je da će odgovor dobiti u pisanoj formi u roku od 15 dana – navodi se u saopštenju Opštinskog odbora LSV Šid.
 
(BILSV, 03.10.2014)



Odbori LSV | Petak, 20. 09. 2024. | Komentara: 0

Građani Zrenjanina plaćaju kaznu zbog burazersko-kumovskog poslovanja SNS-a i gradonačelnika Salapure

Javnost Zrenjanina juče je saznala da je Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki poništila postupak javne nabavke radova na uređenju poljoprivrednog zemljišta, koji je Grad Zrenjanin raspisao 17. jula, a čija je vrednost 82,5 miliona dinara bez PDV-a.
Odbori LSV | Utorak, 17. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traže od gradonačelnika Zrenjanina sednicu skupštine o Linglongu

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zahtev zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri da inicira održavanje sednice gradske skupštine o radu fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Petak, 13. 09. 2024. | Komentara: 0

Iniciramo održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina povodom Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI iniciraće održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina na temu rada kineske fabrike guma Linglong.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook