LSV Zrenjanin: Čedi želimo da nekada ima bar jednog odbornika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 02. 2014. | Komentara: 0

LSV Zrenjanin: Čedi želimo da nekada ima bar jednog odbornika

ZRENJANIN, 22. februar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravlja još jedan dolazak Čedomira Jovanovića u Zrenjanin i Vojvodinu, između poseta Himalajima i drugim ekskluzivnim destinacijama.

LSVPred svake izbore, Čedomir Jovanović dolazi da poruči kako mu trebaju glasovi i da nas uči šta je autonomija Vojvodine i kako se za nju treba boriti.

Na taj način mu je redovno uspevalo da nijednom ne pređe cenzus u Zrenjaninu, jer nama ne trebaju vatreni govori proroka iz Beograda, nego ljudi koji će se iz Vojvodine boriti za vojvođanske interese.

Posebne pozdrave mu šalje 11 odbornika i odbornica naše odborničke grupe u Zrenjaninu, kao i pet pokrajinskih poslanika iz Zrenjanina sa željom da nekada i LDP ima barem jednog odbornika ili poslanika.

Mada, s obzirom na odnos prema Zrenjaninu i Vojvodini koji ima nakon svakih izbora, on bi i tog jednog odbornika zaboravio.

Gradski odbor LSV
Zrenjanin



Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Ukidanje redovne registracije za traktore zatraženo u Bačkoj Topoli Novom Orahovu i Magliću

BAČKA TOPOLA/MAGLIĆ - Akcija Lige socijaldemokrata Vojvodine za ukidanje obavezne godišnje registracije traktora organizovana je danas u Novom Orahovu i Bačkoj Topoli gde su građanke i građani u velikom broju pozdravili ovu akciju.
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Akcija protiv godišnje registracije traktora u Aracu i Bajši

ZRENJANIN/BAČKA TOPOLA - Aktivisti Gradsko odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i Mesnog odbora Aradac danas su ispred mesne kancelarije u tom mestu prikupljali potpise podrške i promovisali inicijativu za izmenu odluke Vlade Republike Srbije u vezi sa registracijom poljoprivredne mehanizacije.
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Kome smeta što Zrenjanin ima budućnost?

ZRENJANIN - U noći između srede i četvrtka, 13. i 14. aprila, nepoznati vandali uništili su city light reklamu na Trgu dr Zorana Đinđića u Zrenjaninu, na kojoj je postavljen plakat Lige socijaldemokrata Vojvodine na kom piše: "Zrenjanin ima budućnost", saopštio je danas Gradski odbor LSV Zrenjanin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook