LSV: Za izvođenje radova čekali izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV: Za izvođenje radova čekali izbore

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev rekao je da LSV zahteva odgovore na pitanje zašto je vladajuća koalicija tek sada započela radove izgradnje vodovoda, atmosferske i fekalne kanalizacije na pet projekata širom grada i u naseljenim mestima. Milošev je na jučerašnjoj konferenciji za novinare istakao da su sredstva za te radove dobijena početkom avgusta prošle godine.

– To je slučaj sa rekonstrukcijom vodovodne mreže u naselju Šumica, sa radovima na atmosferskoj kanalizaciji u ulici Pere Dobrinovića, fekalnom kanalizacijom u Kleku, zatim sa izgradnjom vodotornja u Tomaševcu, kao i radovima na vodovodnoj mreži Jankov Most – Mihajlovo – objasnio je Milošev. Odbornik LSV je dodao da je osam meseci odlaganja početka radova "bezobrazno mnogo". Milošev je oceni da odlaganje početka radova predstavlja zanemarivanje interesa građana Zrenjanina, a da to što radovi počinju neposredno pre izbora pokazuje i veliku dozu cinizma i nepoštovanja Zrenjaninaca.

– Zašto se čekalo osam meseci, da li novci koji su isplaćeni u protekloj budžetskoj godini utrošeni nenamenski s obzirom da su svi građani Zrenjanina svedoci da se na radove nisu trošili, a sva budžetska sredstva za 2015. su utrošena, i na kraju zašto je na poslednjoj sednici Skupštine grada vladajuća većina izglasala uzimanje kredita upravo za ove radove – kazao je Milošev. On je poručio da građani Zrenjanina znaju da je LSV ta koja će u njihovo ime uvek postavljati pitanja i uvek stati u odbranu njihovih interesa.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine je uvek insistirala na principu odgovornosti i apsolutno je protiv manipulisanja interesima građana, i uvek ćemo to glasno reći. Mi možemo sve naše sugrađane da pogledamo u oči za sve što smo uradili – poručio je Milošev.


(BILSV, 20. 04. 2016)




Odbori LSV | Četvrtak, 14. 04. 2011. | Komentara: 0

Smanjiti troškove poljoprivrednika

KIKINDA - Otvarajući konferenciju za novinare koja je bila posvećena akciji Lige socijaldemokrata za ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, predsednik Gradske organizacije LSV Kikinda Miloš Šibul rekao je da je osnovi cilj ove akcije da se smanje troškovi poljoprivrednika, koji i ovako imaju velike namete.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Stop obaveznoj godišnjoj registraciji traktora

BAČKA TOPOLA - Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće od Vlade Republike Srbije hitnu izmenu Zakona o saobraćaju i tražiti ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook