LSV: Za izvođenje radova čekali izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV: Za izvođenje radova čekali izbore

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev rekao je da LSV zahteva odgovore na pitanje zašto je vladajuća koalicija tek sada započela radove izgradnje vodovoda, atmosferske i fekalne kanalizacije na pet projekata širom grada i u naseljenim mestima. Milošev je na jučerašnjoj konferenciji za novinare istakao da su sredstva za te radove dobijena početkom avgusta prošle godine.

– To je slučaj sa rekonstrukcijom vodovodne mreže u naselju Šumica, sa radovima na atmosferskoj kanalizaciji u ulici Pere Dobrinovića, fekalnom kanalizacijom u Kleku, zatim sa izgradnjom vodotornja u Tomaševcu, kao i radovima na vodovodnoj mreži Jankov Most – Mihajlovo – objasnio je Milošev. Odbornik LSV je dodao da je osam meseci odlaganja početka radova "bezobrazno mnogo". Milošev je oceni da odlaganje početka radova predstavlja zanemarivanje interesa građana Zrenjanina, a da to što radovi počinju neposredno pre izbora pokazuje i veliku dozu cinizma i nepoštovanja Zrenjaninaca.

– Zašto se čekalo osam meseci, da li novci koji su isplaćeni u protekloj budžetskoj godini utrošeni nenamenski s obzirom da su svi građani Zrenjanina svedoci da se na radove nisu trošili, a sva budžetska sredstva za 2015. su utrošena, i na kraju zašto je na poslednjoj sednici Skupštine grada vladajuća većina izglasala uzimanje kredita upravo za ove radove – kazao je Milošev. On je poručio da građani Zrenjanina znaju da je LSV ta koja će u njihovo ime uvek postavljati pitanja i uvek stati u odbranu njihovih interesa.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine je uvek insistirala na principu odgovornosti i apsolutno je protiv manipulisanja interesima građana, i uvek ćemo to glasno reći. Mi možemo sve naše sugrađane da pogledamo u oči za sve što smo uradili – poručio je Milošev.


(BILSV, 20. 04. 2016)




Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani ujedinjeni protiv režima

LSV – VOJVOĐANI su važan deo najšire opozicione koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

Novosadska udružena opozicija izlazi na izbore 2. juna pod rednim brojem 11! 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook