Mafijaški rukopis neprihvatljiv za Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 07. 2013. | Komentara: 0

Mafijaški rukopis neprihvatljiv za Novi Sad

NOVI SAD – Predsednik novosadskog odbora Lige socijaldemokrata vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da su saopštenja Romske demokratske stranke u kojima napadaju LSV da ih je proglasila kriminalcima bespredmetna i da takav rečnik više govori o njima, nego o ligašima.

LSV

- Mi smo samo naglasili da se u istoriji Novog Sada nikad nije dogodilo da čelnici grada budu meta napada koji su, praktično, mafijaški rukopis, jer znamo da su podmetani eksplozivi pod džipove i automobile mafijaša. Neprimereno je i neprihvatljivo da imamo takvu situaciju u gradu. Pozivali smo i policiju da se angažuje što pre i reši taj slučaj. Mi ne živimo u Palermu četrdesetih godina, nego u Novom Sadu 2013. godine – rekao je Kravić za Radio-televiziju Vojvodine.

(BILSV, 03.07.2013)



Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

NOVI SAD - Uprava Apoteke Novi Sad danas je završila iseljenje iz prostorija u Ulici Stevana Hladnog 1 kod Satelitske pijace, koji će se ove godine adaptirati za novu policijsku ispostavu u ovom delu grada. Poslednjem danu iseljenja uprave Apoteke Novi Sad prisustvovali su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Apoteke Dušan Milošević, a predsednik novosadskog palramenta je istakao da su sada stvoreni uslovi da policija počne sa useljenjem u prazan prostor.
Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Za razvoj sporta u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na današnjoj konferenciji za novinare Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, temа je bilа trаnsformаcijа Sportskog sаvezа Zrenjanina (SSGZ) i njegove nove progrаmske аktivnosti, u sklаdu s promenаmа u sistemu funkcionisаnjа sportа u gradu, kao i predlozi za unapređenje rada u ovoj oblasti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook