Mafijaški rukopis neprihvatljiv za Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 07. 2013. | Komentara: 0

Mafijaški rukopis neprihvatljiv za Novi Sad

NOVI SAD – Predsednik novosadskog odbora Lige socijaldemokrata vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da su saopštenja Romske demokratske stranke u kojima napadaju LSV da ih je proglasila kriminalcima bespredmetna i da takav rečnik više govori o njima, nego o ligašima.

LSV

- Mi smo samo naglasili da se u istoriji Novog Sada nikad nije dogodilo da čelnici grada budu meta napada koji su, praktično, mafijaški rukopis, jer znamo da su podmetani eksplozivi pod džipove i automobile mafijaša. Neprimereno je i neprihvatljivo da imamo takvu situaciju u gradu. Pozivali smo i policiju da se angažuje što pre i reši taj slučaj. Mi ne živimo u Palermu četrdesetih godina, nego u Novom Sadu 2013. godine – rekao je Kravić za Radio-televiziju Vojvodine.

(BILSV, 03.07.2013)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook