Marton i Matić posetili Lukićevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton i Matić posetili Lukićevo

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, Igor Marton i Vojislav Matić bili su danas u poseti Mesnom odboru LSV u Lukićevu.

LSV

Oni su razgovarali sa sugrađanima o rezultatima postignutim u ovom mandatu, problemima građana u ovom naseljenom mestu, ali i planovima za dalji rad.

- Ukidanje godišnje registracije traktora, inicijativa za pune plate za trudnice, donošenje Zakona o javnoj svojini, samo su neki od rezultata koje smo ostvarili u prethodnom mandatu – izjavio je Matić, dodajući da je primetan porast broja članova kako u Zrenjaninu tako i u naseljenim mestima, ali da je najvažniji resurs koji krasi Ligu kvalitetan kadar i odgovornost ljudi na vodećim pozicijama. Igor Marton je poručio da Liga socijaldemokrata Vojvodine misli na Zrenjanince i kada nisu izbori i da su u stalnom kontaktu sa sugrađanima.

- Konačno je došlo vreme da Liga socijaldemokrata Vojvodine preuzme vlast u Zrenjaninu, a samim tim i odgovornost za postignuto – istakao je Igor Marton, dodajući da je to potrebno da bi stvari u našem gradu i naseljenim mestima bile drugačije i bolje.

(BILSV, 18.05.2012.)     



Odbori LSV | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevićeva i Marton održali javni čas o antifašizmu

ZRENJANIN - Potpredsednica Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine Maja Sedlarević i predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton održali su danas, učenicima Zrenjaninske gimnazije u Gradskoj kući u Zrenjaninu, javni čas posvećen antifašizmu.
Odbori LSV | Petak, 30. 09. 2011. | Komentara: 0

Prikuplja se pomoć za korisnike narodne kuhinje u Rumi

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma i Forum žena LSV Ruma pokrenuo je dobrotvornu kampanju pod nazivom "ŠIROKO SRCE kao ravnica". Kako je navedeno u saopštenju, cilj akcije je da se građani pridruže velikom jesenjem spremanju i širokog srca poklone letnju, ali i ostalu odeću koja im više nije potrebna. Odeća će posredstvom Crvenog krsta biti prosleđena onima kojima je najpotrebnija.
Odbori LSV | Sreda, 28. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligaši očistili naziv Ujvidek na ulazu u Novi Sad

NOVI SAD - Članice I članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očistili su danas tablu na ulazu u grad na kojoj je pre nekoliko dana neko sprejom preškrabao natpis Ujvidek.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook