Marton obećao pomoć

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Marton obećao pomoć

ZRENJANIN - Poslanik Lige socijaldemokata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton razgovarao je sa predstavnicima građana Mesne zajednica Mala Amerika.

LSV

Stanovnici ovog zrenjaninskog naselja upoznali su Martona sa problemima vezanim za  generalnu regulaciju saobraćaja u Zrenjaninu, koja predviđa izgradnju saobraćajnice kroz ovo mirno gradsko naselje, i na taj način bi se povezali severni i južni deo Zrenjanina. Zbog toga su stanovnici Male Ameriku prikupili oko 700 potpisa protiv izgradnje saobraćajnice i očekuju da ih politički subjekti grada Zrenjanina podrže.

Marton, koji je predstavnik ovoga dela grada u pokrajinskom parlamentu, podržao je težnju nezadovoljnih građana za očuvanjem starog urbanog jezgra grada i mirne, zelene oaze u srcu grada.

- Obavestiću gradonačelnika Ivana Bošnjaka o potrebi dijaloga stanovnika MZ Mala Amerika i JKP Direkcija za izgradnju grada Zrenjanina, ali i pokrajinsku administraciju, istako je Marton. Grad mora da se razvija, ali u isto vreme moramo čuvati i prepoznatljive, lepe delove grada. Po njima je Zrenjanina i poznat - zaključio je Aleksandar Marton.

(BILSV, 16.04.2013)



Odbori LSV | Utorak, 06. 05. 2014. | Komentara: 0

Radnici praznik dočekali u strahu od smanjenja plata i otkaza

ZRENJANIN - Radnici u Vojvodini i Zrenjaninu i ovaj Dan rada su obeležili u strahu da će cena njihovog rada biti dodatno smanjena, ali i da su im ugrožena sama radna mesta, pa tako i egzistencija njihovih porodica, ukazao je danas poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Petak, 02. 05. 2014. | Komentara: 0

Ligaši očistili tablu na ulasku u Belu Crkvu

BELA CRKVA – Aktivisti Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva očistili su tablu na ulasku u naselje sa višejezičnim natpisom naziva mesta koja je prethodnih dana ponovo prešarana crnim sprejem.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 04. 2014. | Komentara: 0

Hoće li biti kazni za nesposobne

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev upozorio je danas da odbornička grupa LSV zahteva od gradskih vlasti i nadležnih preduzeća da objasne građanima i građankama zbog čega će se krenuti u ponovno raskopavanje Gimnazijske ulice i koliko dugo će građani i građanke čekati da im se omoguće osnovni uslovi prolaska kroz centar grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook