Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

Novi Sad – Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik, kojoj su nožem izbušene gume pre dva dana u Novom Sadu, kaže za Danas da ne očekuje da će počinioci biti pronađeni.

LSV

– Dežurna javna tužiteljka je delo okvalifikovala samo kao uništenje i oštećenje tuđe stvari, za koje se počinioci ne gone po službenoj dužnosti, a svi znamo da ovo nije bilo (samo) to… Osećam se ugroženo, kao i svi iz opozicije, jer znamo sa kakvim režimom imamo posla. Ali već smo na to navikli, nažalost – rekla je Mrnuštik.

Kako dodaje, neće odustati od borbe za normalan život u ovoj zemlji.

– Ne plašim se, ali sam svesna da smo svi ugroženi, svako ko podigne glas protiv ove vlasti, automatski postaje njihova meta. To smo već toliko puta videli… – istakla je ona.

Mrnuštik nije prva osoba sa opozicione liste „Udruženi za slobodan Novi Sad“ koja ima problema nakon izbora. Još jednom kandidatu na opozicionoj listi iz redova LSV – VOJVOĐANI su ključem urezali slovo „U“ na haubi pre par dan, a kolegi iz koalicije iz Novog DSS-a dolazila je komunalna milicija zbog, kako kažu, lažnih komšijskih prijava.

– Kao da su čekali da vide kako će se izbori završiti pa su se sad „osokolili“. Izgleda da radimo nešto dobro, čim im smetamo – zaključila je Mrnuštik.

 (SzILSV-Vojvođani, 21.06.2024)




Odbori LSV | Nedelja, 16. 06. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada bez izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu, dokaz da proces izgradnje ove velike fabrike automobilskih guma obiluje brojnim aktivnostima koje su duboko izvan zakonskog okvira.
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook