Mrnuštik: Vojvođani su večeras uz ProGlas u Novom Sadu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Vojvođani su večeras uz ProGlas u Novom Sadu!

Novi Sad, 20. novembar 2023 - Vojvođani 17. decembra na izborima za republički i pokrajinski parlament imaju priliku da se izbore da se glas Vojvodine čuje u naredne četiri godine. Vojvodina može da bude faktor promene. Ali, da bi se glas zaista čuo potrebna je najšira mobilizacija građana.

LSV

Predsednica novosadskog odbora Vojvođana LSV Maja Mrnuštik pozvala je građane Novog Sada, ali i cele Vojvodine, da se pridruže večerašnjoj tribini inicijative ProGlas i da učestvuju u borbi za nužne promene.

- Ne smemo propustiti ni minut vremena da se borimo za demokratiju i bolje stanje u Vojvodini, ali i celoj Srbiji. Zato ovim putem pozivam sve Novosađane, ali i sve Vojvođane da svojim dolaskom večeras podrže tribinu inicijative ProGlas u Novom Sadu, u Radničkom domu u 18 časova. To je inicijativna najumnijih ljudi ove zemlje, s kojima smo potpuno saglasni - da je glas najuspešnije sredstvo u borbi za demokratiju protiv režima. U tome ih podržavamo - rekla je Maja Mrnuštik.

Vojvođani LSV već su u ranijem periodu podržali inicijativu ProGlas, jer je Vojvodina oduvek bila sinonim za slobodu, različitost, kulturu i evropsku Srbiju, i takva mora i da ostane.

Tribina inicijative ProGlas održava se večeras, s početkom u 18 časova u zgradi Radničkog doma, na Bulevaru Mihajla Pupina 24.




Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

LSV za punu autonomiju Vojvodine

PANČEVO – Liga socijaldemokrata Vojvodine sinoć je na predizbornim tribinama u Glogonju, Dolovu i Opovu predstavila svoj program. Meštani Glogonja imali su prilike da čuju potpredsednicu Izvršnog odbora LSV Maju Sedlarević, pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Daniela Petrovića i državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Duška Radakovića.
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 04. 2012. | Komentara: 0

Tim za bolju Vojvodinu

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, direktor Gradske narodne biblioteke ''Žarko Zrenjanin'' mr Vladimir Vasiljev i predsednik Saveta Mesne zajednice Čenta Jovica Momirov predstavili su se u utorak kao kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanike u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu.  
Odbori LSV | Sreda, 11. 04. 2012. | Komentara: 1

Vojvođanske banke su bile kičma vojvođanske privrede

MOKRIN - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ukazao je sinoć na tribini u Mokrinu da Ujedinjeni regioni Srbije nemaju šta da ujedinjuju, jer u Srbiji ni ne postoje regioni, osim Vojvodine koja se jedino može smatrati regionom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook