Nadležni da pronađu ko je prekrečio mural

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 03. 2017. | Komentara: 0

Nadležni da pronađu ko je prekrečio mural

Novi Sad, 21. mart 2017 - Danima se u javnosti i na društvenim mrežama pojavljuju slike murala u Novom Sadu, koji je pre nekoliko dana  prekrečen, a potom je usledila reakcija i crtanje vulgarnih grafita. Pa ponovno krečenje i crtanje. I tako, ko zna dokle. 

LSV

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih organa da ovaj slučaj razreše. 

Neko je sebi dao za pravo da prekreči mural poznatog umetnika. Da li je za to imao bilo kakvu dozvolu ili opravdan razlog? 

Činjenica je da se ni do danas nije saznalo ko stoji iza ovog vandalsko čina. 

Da li je moguće da se u budućoj Evropskoj prestonici kulture dešavaju ovakvi incidenti? I kako je moguće da se ništa zvanično o tome ne zna? 

Nadležni organi moraju uraditi ono što im je posao i u najkraćem roku obavestiti o tome javnost.  

U protivnom, svako će moći dati sebi za pravo da uništava ili oštećuje nečije umetničko delo ili već nešto što mu se ne dopada. To svakako nije put ka kulturnoj prestonici Evrope. To je put u sasvim suprotnom smeru.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 21. 02. 2012. | Komentara: 0

Isplaćivati osiguranje sportistima

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za sport Gradskog odbora LSV Zrenjanin i član Gradskog veća zadužen za resor sporta mr Vojislav Matić i član Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) Srđan Bogaroški, predstavili su danas na konferenciji za novinare inicijativu Saveta da se iz budžeta grada Zrenjanina ubuduće isplaćuje osiguranje sportista i podsetili ovom prilikom na zalaganje stručnog tima GrO LSV Zrenjanin za približavanje sporta građankama i građanima.
Odbori LSV | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti bolje uslove za poljoprivrednike

ZRENJANIN - Predsednik Odbora za poljoprivredu Gradskog odbora LSV Zrenjanin i član Gradskog veća grada Zrenjanina, zadužen za resor poljoprivrede Petar Mihajlov, na današnjoj konferenciji za novinare pričao o mogućim problemima u  subvencionisanju ratarske proizvodnje za ekonomsku 2012. godinu.
Odbori LSV | Petak, 10. 02. 2012. | Komentara: 0

Jedino LSV uvek brine interesima Vojvodine

SUBOTICA - Gostujući u emisiji „U sred srede“ na lokalnoj City televiziji, predsednik subotičkog Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Veljko Vojnić poručio je sugrađanima da je krajnje vreme da glasaju za sebe.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook