Nastavljena borba sa snegom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Nastavljena borba sa snegom

TEMERIN – Kao što su i najavili, omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine opštinskog odbora u Temerinu nastavili su akciju čišćenja od ogromnih nanosa snega.

Temerin sneg

Tako su tokom jučerašnjeg dana razbijli i očistili utaban sneg na raskrsnicama u centru Temerina. Očišćen je prilaz pošti, kao i prilaz temerinskom Domu zdravlja, kako bi na taj način omogućili sugrađanima pristup i normalno kretanje ka tim objektima od javnog značaja. Dok su čistili utaban sneg kod Doma zdravlja, ligaši su našli mobilni telefon na parkingu, a zatim ga vratili vlasnici u prostorijama stranke.

Građani koji su se tokom akcije čišćenja zatekli u centru Temerina dali su ogromnu podršku omladincima LSV, a uprkos izuzetno hladnom vremenu, aktivisti LSV su čišćenje iskoristili i da podele sugrađanima kalendare i “Slobodnu Vojvodinu”. Kako su najavili, akcije čišćenja će nastaviti i dalje ukoliko bude bilo potrebe, kako bi što više olakšali život sugrađana u ovim ekstremnim uslovima.
 
(BILSV, 09.02.2012.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 23. 03. 2015. | Komentara: 0

Milijarda evra bi mnogo značila za Vojvodinu

VRŠAC – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je nedavno stranački forum kome su prisustvovali predsednik LSV Nenad Čanak, zamenik predsednika lSV Bojan Kostreš i predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev. 
Odbori LSV | Subota, 21. 03. 2015. | Komentara: 0

Izvorišta vode u Novom Sadu ugrožena i izložena zagađivanju

NOVI SAD - Sva tri izvorišta vode u Novom Sadu - "Ratno ostrvo", "Petrovaradinska ada" i "Štrand" su ugrožena i kontinuirano izložena zagađivanju iz pravca Dunava i zaleđa, odnosno naselja u blizini izvorišta, istakli prof. dr Božo Dalmacija i dipl. ing. Dragan Ivanović.
Odbori LSV | Subota, 21. 03. 2015. | Komentara: 0

LSV Zrenjanin obeležila Međunarodni dan borbe protiv rasizma

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine uporno godinama unazad zahteva da bude zabranjen rad svih organizacija i grupa koje podstiču rasnu, nacionalnu, versku i svaku drugu netrpeljivost i mržnju, izjavila je danas predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Zrenjanin Branislava Jovanov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook