Nastavljena borba sa snegom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Nastavljena borba sa snegom

TEMERIN – Kao što su i najavili, omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine opštinskog odbora u Temerinu nastavili su akciju čišćenja od ogromnih nanosa snega.

Temerin sneg

Tako su tokom jučerašnjeg dana razbijli i očistili utaban sneg na raskrsnicama u centru Temerina. Očišćen je prilaz pošti, kao i prilaz temerinskom Domu zdravlja, kako bi na taj način omogućili sugrađanima pristup i normalno kretanje ka tim objektima od javnog značaja. Dok su čistili utaban sneg kod Doma zdravlja, ligaši su našli mobilni telefon na parkingu, a zatim ga vratili vlasnici u prostorijama stranke.

Građani koji su se tokom akcije čišćenja zatekli u centru Temerina dali su ogromnu podršku omladincima LSV, a uprkos izuzetno hladnom vremenu, aktivisti LSV su čišćenje iskoristili i da podele sugrađanima kalendare i “Slobodnu Vojvodinu”. Kako su najavili, akcije čišćenja će nastaviti i dalje ukoliko bude bilo potrebe, kako bi što više olakšali život sugrađana u ovim ekstremnim uslovima.
 
(BILSV, 09.02.2012.)



Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2013. | Komentara: 0

Šta je prioritet za pančevačku vlast?

PANČEVO – Pančevački ligaši oštro se usprotivili odluci gradskog veća da se obustavi izgradnja fekalne kanalizacije na Kudeljarcu zbog, kako je rečeno, manjka novca u budžetu Grada. Kako je na konferenciji za novinare istakao šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov, vlast je svojim prvim potezima pokazala da im je samo važno da se domognu fotelja.
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast gomila funkcije i prazna obećanja

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš izjavio je za današnji Blic da je učinak zrenjaninske vlasti u prethodnih godinu dana loš, da nisu ispunili ništa što su obećali, nisu pokrenuli nijednu novu investiciju, a sve započete su stopirali.
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Zašto je za Muzej dobro da direktor nema iskustva?

NOVI SAD – Komentarišući današnje zasedanje Skupštine grada Novog Sada i sve učestalije promene statute javnih preduzeća kako bi bili prilagođeni stranačkim kadrovima, odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine Kristina Meneši je izjavila za B92 da je za ovu sednicu promenjen i Statut Muzeja grada da bi bio prilagođen novoj direktorki.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook