Nastavljena borba sa snegom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Nastavljena borba sa snegom

TEMERIN – Kao što su i najavili, omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine opštinskog odbora u Temerinu nastavili su akciju čišćenja od ogromnih nanosa snega.

Temerin sneg

Tako su tokom jučerašnjeg dana razbijli i očistili utaban sneg na raskrsnicama u centru Temerina. Očišćen je prilaz pošti, kao i prilaz temerinskom Domu zdravlja, kako bi na taj način omogućili sugrađanima pristup i normalno kretanje ka tim objektima od javnog značaja. Dok su čistili utaban sneg kod Doma zdravlja, ligaši su našli mobilni telefon na parkingu, a zatim ga vratili vlasnici u prostorijama stranke.

Građani koji su se tokom akcije čišćenja zatekli u centru Temerina dali su ogromnu podršku omladincima LSV, a uprkos izuzetno hladnom vremenu, aktivisti LSV su čišćenje iskoristili i da podele sugrađanima kalendare i “Slobodnu Vojvodinu”. Kako su najavili, akcije čišćenja će nastaviti i dalje ukoliko bude bilo potrebe, kako bi što više olakšali život sugrađana u ovim ekstremnim uslovima.
 
(BILSV, 09.02.2012.)



Odbori LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

ZRENJANIN - Počeli su dugo očekivani radovi na asfaltiranju centralnih ulica u naselju "Rade Končar", u mesnoj zajednici "Mala Amerika" u Zrenjaninu. Ovim će biti završeni obimni i kompleksni radovi na obnovi infrastrukture naselja, koji obuhvataju ne samo rekonstrukciju kolovoza i pešačkih staza, već i toplovodne i kišne kanalizacione mreže, kao i izgradnju novih parking mesta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.
Odbori LSV | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Bezbednost građanki i građana mora biti na prvom mestu

ZRENJANIN - U narednom periodu, odnosno u naredne četiri godine, ću se truditi da zastupam interese svih građanki i građana Zrenjanina u Skupštini AP Vojvodine – rekao je danas na konferenciji za novinare potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za poslanika u pokrajinskom parlamentu, po većinskom izbornom sistemu Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook