Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 04. 2015. | Komentara: 0

Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

NOVI SAD, 3. april - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa Trećom Srbijom. Sa tom grupacijom ćemo polemisati onog momenta kada postanu stranka, kada im mandate na izborima budu dali građani svojim glasovima.
 
LSV
Podsećamo, Treća Srbija na izborima 2012. nije ni učestvovala, niti kao stranka, niti njeni članovi imenom i prezimenom, nego je falsifikovala i prekrojila izbornu volju građana, otevši mandate drugoj političkoj organizaciji ne bi li se na taj način dočepala komunalnih preduzeća Novog Sada, koja je dovela na rub propasti.
 
Međutim, nemamo nameru da ćutimo o svemu što rade Novom Sadu i njegovoj imovini, u čega su građani mogli da se uvere u prethodnom periodu, kao i u poslednjih nekoliko dana.
 
Interesnom grupacijom Treća Srbija i njihovim učinkom već se bavila Državna revizorska institucija, a verujemo da će se, pre ili kasnije, baviti svi drugi nadležni organi.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Petak, 20. 09. 2024. | Komentara: 0

Građani Zrenjanina plaćaju kaznu zbog burazersko-kumovskog poslovanja SNS-a i gradonačelnika Salapure

Javnost Zrenjanina juče je saznala da je Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki poništila postupak javne nabavke radova na uređenju poljoprivrednog zemljišta, koji je Grad Zrenjanin raspisao 17. jula, a čija je vrednost 82,5 miliona dinara bez PDV-a.
Odbori LSV | Utorak, 17. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traže od gradonačelnika Zrenjanina sednicu skupštine o Linglongu

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zahtev zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri da inicira održavanje sednice gradske skupštine o radu fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Petak, 13. 09. 2024. | Komentara: 0

Iniciramo održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina povodom Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI iniciraće održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina na temu rada kineske fabrike guma Linglong.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook