Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 04. 2015. | Komentara: 0

Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

NOVI SAD, 3. april - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa Trećom Srbijom. Sa tom grupacijom ćemo polemisati onog momenta kada postanu stranka, kada im mandate na izborima budu dali građani svojim glasovima.
 
LSV
Podsećamo, Treća Srbija na izborima 2012. nije ni učestvovala, niti kao stranka, niti njeni članovi imenom i prezimenom, nego je falsifikovala i prekrojila izbornu volju građana, otevši mandate drugoj političkoj organizaciji ne bi li se na taj način dočepala komunalnih preduzeća Novog Sada, koja je dovela na rub propasti.
 
Međutim, nemamo nameru da ćutimo o svemu što rade Novom Sadu i njegovoj imovini, u čega su građani mogli da se uvere u prethodnom periodu, kao i u poslednjih nekoliko dana.
 
Interesnom grupacijom Treća Srbija i njihovim učinkom već se bavila Državna revizorska institucija, a verujemo da će se, pre ili kasnije, baviti svi drugi nadležni organi.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Nedelja, 11. 12. 2011. | Komentara: 0

LSV ide samostalno na lokalne izbore

SOMBOR – Liga socijaldemokrata Vojvodine izaći će na lokalne i pokrajinske izbore samostalno, dok će na izborima za Narodnu skupštinu Republike Srbije ići u koaliciji, potvrdila je portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov na konferenciji za novinare u Somboru.
Odbori LSV | Subota, 10. 12. 2011. | Komentara: 0

Informisati građane gde da traže zaštitu svojih prava

SUBOTICA - Ostvarivanje ljudskih prava je neprestani izazov i potreba da učimo da ih primenjujemo i proširujemo. To je od suštinskog značaja za našu višenacionalnu i multikulturnu Vojvodinu.
Odbori LSV | Petak, 09. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga rešava životno važna pitanja

ZRENJANIN – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš predočio je večeras u Zrenjaninu da je na jučerašnjem sastanku sa ministrima poljoprivrede Dušanom Petrovićem i unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem, dogovoreno je da u zakonsku proceduru uđe i dopuna Zakona o bezbednosti saobraćaja, na čemu je LSV radila prethodnih desetak meseci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook