Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 04. 2015. | Komentara: 0

Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

NOVI SAD, 3. april - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa Trećom Srbijom. Sa tom grupacijom ćemo polemisati onog momenta kada postanu stranka, kada im mandate na izborima budu dali građani svojim glasovima.
 
LSV
Podsećamo, Treća Srbija na izborima 2012. nije ni učestvovala, niti kao stranka, niti njeni članovi imenom i prezimenom, nego je falsifikovala i prekrojila izbornu volju građana, otevši mandate drugoj političkoj organizaciji ne bi li se na taj način dočepala komunalnih preduzeća Novog Sada, koja je dovela na rub propasti.
 
Međutim, nemamo nameru da ćutimo o svemu što rade Novom Sadu i njegovoj imovini, u čega su građani mogli da se uvere u prethodnom periodu, kao i u poslednjih nekoliko dana.
 
Interesnom grupacijom Treća Srbija i njihovim učinkom već se bavila Državna revizorska institucija, a verujemo da će se, pre ili kasnije, baviti svi drugi nadležni organi.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Stop obaveznoj godišnjoj registraciji traktora

BAČKA TOPOLA - Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće od Vlade Republike Srbije hitnu izmenu Zakona o saobraćaju i tražiti ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook