Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 04. 2015. | Komentara: 0

Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

NOVI SAD, 3. april - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa Trećom Srbijom. Sa tom grupacijom ćemo polemisati onog momenta kada postanu stranka, kada im mandate na izborima budu dali građani svojim glasovima.
 
LSV
Podsećamo, Treća Srbija na izborima 2012. nije ni učestvovala, niti kao stranka, niti njeni članovi imenom i prezimenom, nego je falsifikovala i prekrojila izbornu volju građana, otevši mandate drugoj političkoj organizaciji ne bi li se na taj način dočepala komunalnih preduzeća Novog Sada, koja je dovela na rub propasti.
 
Međutim, nemamo nameru da ćutimo o svemu što rade Novom Sadu i njegovoj imovini, u čega su građani mogli da se uvere u prethodnom periodu, kao i u poslednjih nekoliko dana.
 
Interesnom grupacijom Treća Srbija i njihovim učinkom već se bavila Državna revizorska institucija, a verujemo da će se, pre ili kasnije, baviti svi drugi nadležni organi.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina radi, a Beograd troši

ZRENJANIN - Vojvodina ima najviše udela u izvozu u državi, dok je uvoz najveći u Beogradu, što nam govori da se u Vojvodini radi, a u Beogradu troši, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Preko 530 potpisa za Liginu inicijativu

BAČKA TOPOLA - Aktivisti Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola prikupili su do sada više od 530 potpisa podrške inicijativi LSV da trudnice u svim lokalnim samoupravama u Vojvodini tokom porodiljskog odsustva imaju pravo na punu platu, izjavila je danas predsednica Foruma žena OO LSV Bačka Topola Hajnalka Malacko Virag.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Rumi završio je akciju prikupljanja potpisa sugrađana u akciji "Puna plata za trudnice", a prikupljeno je oko 300 potpisa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovom odboru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook