Ne smemo dozvoliti da budemo nadničari na svojoj zemlji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 24. 10. 2015. | Komentara: 0

Ne smemo dozvoliti da budemo nadničari na svojoj zemlji

BAČKA TOPOLA –Ne smemo dozvoliti da se dogodi da mi budemo nadničari na svojoj zemlji – poručio je danas u Bajši, član Predsedništva LSV Aleksandar Kravić, nakon defilea stotinu zastava Vojvodine kroz ovo mesto. 

LSV

Okupljenim ligašicama i ligašima, kao i brojnim drugim građankama i građanima okupljenim oko štanda za podršku inicijativu LSV za zaštitu vojvođanskih oranica, Kravić je rekao da je ta akcija pokrenuta da bi se zaštitila mala i srednja poljoprivredna gazdinstva.
 
- Siguran sam da ćemo skupiti 100 hiljada potrebnih potpisa i da ćemo uspeti da se izborimo za vojvođanske poljoprivrednike. Ovo radimo da se spasu vojvođanske oranice - dodao je Kravić.
 
Današnjom akcijom u Bajiši, Opštinska organizacija LSV Bačka Topola počela je sa prikupljanjem potrebnih potpisa na teritoriji bačkotopolske opštine, naglasio je član Predsedništva LSV Radovan Radovanović.
 
- U svim zemljama EU u prometu poljoprivrednog zemljišta domaći proizvođači su zaštićeni i privilegovani – upozorio je Radovanović. Prisutne su pozdravili i predsednik Mesne organizacije LSV Bajša Tibor Bošnjak i predsednik Opštinskog odbora LSV Bačka Topola i poslanik u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine Dejan Keresteš.
 
 (BILSV, 24.10.2015)




Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Promene u Srbiji uvek kreću iz gradova poput Kikinde, Zrenjanina i Novog Sada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je koalicionu listu „Izaberi promenu – Ujedinjena opozicija Kikinde – Mirko Šoć“ i izrazio zadovoljstvo što je kandidat LSV – VOJVOĐANI profesor Miroslav Grujić prvi na izbornoj listi ovog političkog saveza. 
Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani ujedinjeni protiv režima

LSV – VOJVOĐANI su važan deo najšire opozicione koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook