Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 28. 06. 2013. | Komentara: 0

Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

NOVI SAD, 28. jun - Navodi iz današnjeg zajedničkog saopštenja Gradskog odbora SPO i Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav su bolesne konstrukcije u pokušaju da se mafijaški obračuni predstave kao politički.

LSVOdbacujemo ih sa dubokim gnušanjem.

Činjenica je da se nikada u istoriji Novog Sada nije dogodilo da se gradskim čelnicima bacaju bombe pod automobil i da zbog toga budu ranjeni i nevini Novosađani i strada imovina građana.

Tomislav Bokan i njegov pokret prethodno poznat kao Romska demokratska stranka su kriminalizovali sve što su mogli u
Novom Sadu i sada pokušavaju da legitimne političke aktere uvaljaju u svoje blato.

Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa organizacijom koja je na vlasti dok istraga o kupovini glasova kojom su došli na tu vlast tapka u mestu.

Građani najbolje znaju kako žive i kako grad izgleda od trenutka kada većinu vladajućoj koaliciji u novosadskom parlamentu dodaju nakupci i preprodavci glasova.

A Srpski pokret obnove i njihovu ocenu o licemerju smešno je i komentarisati, s obzirom na to da se oni odavno i zdušno valjaju u tom blatu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook