Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

Novi Sad, 06. mart 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine razume i ceni saopštenje koje je potpisala većina nestranačkih ličnosti Saveta protesta “1od5miliona” u Novom Sadu.

LSV

Svako od njegovih petoro potpisnika je još jednom pokazao najpre lični integritet, a zatim kakvu političku kulturu i uopšte, kakve promene želi za ovaj grad, Vojvodinu i čitavu zemlju.

Upravo oni su na najbolji način pokazali brigu za interes i ideje mnogih pojedinki i pojedinaca koji su prethodnih nedelja izlazili na ulicu da bi učestvovali u građanskom protestu.

Činjenica da nije bilo punog konsenzusa za objavu takvog saopštenja nije iznenađenje.

Naprotiv, to je još jedan dokaz da je govor Sergeja Trifunovića i njegov napad na Vojvodinu, osmišljen od pojedinih političkih predstavnika organizatora protesta.

Upravo onih, koji su zvaničnu zastavu AP Vojvodine nazivali separatističkom, koji nose transparente protiv EU i koji žele da politički kapitalizuju nezadovoljstvo demonstranata.

Istih onih, kojima i smeta građanski karakter protesta.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Sreda, 29. 04. 2020. | Komentara: 0

Zrenjaninci i dalje čekaju obilaznicu

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine postavljaju pitanje gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću zašto radovi na obilaznici i dalje stoje i kada će biti gotova obilaznica.
Odbori LSV | Utorak, 28. 04. 2020. | Komentara: 0

Dok se predsednik setio da se obrati javnosti, dvoje zaraženih ozdravili

Kada su se Novobečejci već ozbiljno zabrinuli da li imaju nekog da im vodi opštinu, predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović se, konačno, pojavio da javnosti da informacije o stanju u opštini tokom pandemije COVID-19 i otkrio ko je krivac što stanovnici opštine Novi Bečej već skoro mesec dana nemaju nikakve informacije o broju zaraženih, broju izolovanih i merama koje Štab za vanredne situacije sprovodi kako bi se sprečilo širenje virusa.
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 04. 2020. | Komentara: 0

Naši najstariji sugrađani zaslužuju više od mrvica

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije kritikuju nemar i nesposobnost koje je gradska vlast pokazala prilikom podele paketa pomoći penzionerima koji imaju primanja niža od 30000 dinara mesečno i socijalno ugroženim sugrađanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook