Novi Sad konačno vojnom paradom slavi Dan oslobođenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 21. 10. 2016. | Komentara: 0

Novi Sad konačno vojnom paradom slavi Dan oslobođenja

Novi Sad, 21. oktobar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građankama i građanima Novog Sada predstojeći Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu.

LSV
 
Vojna parada koja će, konačno, tim povodom biti organizovana u subotu u Novom Sadu najbolji je način da naš grad i čitava država pokažu da nikada nećemo zaboraviti sve antifašiste koji su u borbi za oslobođenje pre 72 godine dali svoje živote.
 
Zahvaljujući njihovoj hrabrosti i borbi, grad je oslobođen od okupatora i danas živimo u slobodi.
 
Zato Novi Sad nikada neće dozvoliti fašistima i neonacistima da ponovo kroče na njegove ulice. To je i dokazao kada su njegovi građanke i građani 7. oktobra 2007. godine, sprečili grupu neonacista da u centru grada proslave rođendan Hajnriha Himlera.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 11. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV Novi Sad: Podrška protestima

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad poziva sve svoje članove i simpatizere da se pridruže protestu protiv nasilja koji će biti održan danas u 18h na Trgu slobode, kao građanke i građani Novog Sada koji su uvek bili i biće solidarni i ujedinjeni protiv svakog nasilja i zla.
Odbori LSV | Sreda, 10. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV Zrenjanin: Pojačati prevoz od sela do grada

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na izuzetno loše stanje autobuskog prevoza koji povezuje okolna sela i grad Zrenjanin i poziva predstavnike zrenjaninske vlasti da u saradnji sa prevoznikom  uvedu češće linije, kako bi se olakšao život ljudi na selu.
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Topli obrok i regres da ne ulaze u minimalac

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović istakla je da su zrenjaninski radnici u nezavidnom položaju i da se suočavaju sa brojnim problemima od kojih je osnovni mala plata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook