Novi Sad konačno vojnom paradom slavi Dan oslobođenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 21. 10. 2016. | Komentara: 0

Novi Sad konačno vojnom paradom slavi Dan oslobođenja

Novi Sad, 21. oktobar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građankama i građanima Novog Sada predstojeći Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu.

LSV
 
Vojna parada koja će, konačno, tim povodom biti organizovana u subotu u Novom Sadu najbolji je način da naš grad i čitava država pokažu da nikada nećemo zaboraviti sve antifašiste koji su u borbi za oslobođenje pre 72 godine dali svoje živote.
 
Zahvaljujući njihovoj hrabrosti i borbi, grad je oslobođen od okupatora i danas živimo u slobodi.
 
Zato Novi Sad nikada neće dozvoliti fašistima i neonacistima da ponovo kroče na njegove ulice. To je i dokazao kada su njegovi građanke i građani 7. oktobra 2007. godine, sprečili grupu neonacista da u centru grada proslave rođendan Hajnriha Himlera.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Ukidanje redovne registracije za traktore zatraženo u Bačkoj Topoli Novom Orahovu i Magliću

BAČKA TOPOLA/MAGLIĆ - Akcija Lige socijaldemokrata Vojvodine za ukidanje obavezne godišnje registracije traktora organizovana je danas u Novom Orahovu i Bačkoj Topoli gde su građanke i građani u velikom broju pozdravili ovu akciju.
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Akcija protiv godišnje registracije traktora u Aracu i Bajši

ZRENJANIN/BAČKA TOPOLA - Aktivisti Gradsko odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i Mesnog odbora Aradac danas su ispred mesne kancelarije u tom mestu prikupljali potpise podrške i promovisali inicijativu za izmenu odluke Vlade Republike Srbije u vezi sa registracijom poljoprivredne mehanizacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook