Novi Sad zaslužuje duel kandidata za gradonačelnike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2016. | Komentara: 0

Novi Sad zaslužuje duel kandidata za gradonačelnike

NOVI SAD, 13. april - Kampanja za republičke i pokrajinske izbore bacila je u medijsku senku lokalne izbore u Novom Sadu.



Ostalo je manje od deset dana do izlaska na birališta, a građani i građanke Novog Sada nisu imali priliku da u medijima vide debatu kandidata za gradonačelnike, niti programe koje stranke predlažu za budućnost glavnog grada Vojvodine i drugog po veličini grada u ovoj zemlji. Kako se planira organizacija i rad komunalnog sistema, šta su prioriteti, šta prvo mora da se promeni? 

Rečju, ako ovako ostane, građani će na lokalnim izborima u Novom Sadu glasati po opštem utisku, za lidera neke stranke, ne znajući šta ta stranka namerava da uradi u gradu. 

Činjenica je da se gradonačelnik Novog Sada ne bira direktnim izborima nego većinom u Skupštini grada, ali je isto tako činjenica i da ovim gradom posle 24. aprila neće upravljati Aleksandar Vučić, Vojisilav Šešelj, Nenad Čanak, Ivica Dačić niti bilo ko drugi od stranačkih lidera, nego upravo ti ljudi koje stranke predlažu za gradonačelnike ovog grada.

Novi Sad više nema vremena za greške. Mora se znati šta je čiji plan za Novi Sad.
Pozivamo sve kandidate za gradonačelnike i kandidatkinje za gradonačelnice na televizijsku debatu, u kojoj bismo ukrstili planove i argumente. A medije pozivamo da takvu debatu organizuju.  

Uvereni smo da će građani na taj način imati priliku da se uvere da Liga socijaldemokrata Vojvodine ima najbolji program za Novi Sad.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 
Odbori LSV | Utorak, 30. 07. 2024. | Komentara: 0

U Novom Sadu i Vojvodini nema mesta za mržnju!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno privođenje pravdi i kažnjavanje osoba koje su sinoć napale i vređale građane islamske veroispovesti u Novom Sadu.
Odbori LSV | Utorak, 23. 07. 2024. | Komentara: 0

Hitno pronaći i procesuirati odgovorne za nacionalističke incidente u Pančevu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI izražava duboku zabrinutost i osudu povodom pojave uvredljivih i nacističkih grafita na više lokacija u Pančevu, uključujući i dečije igralište kod Tehničke škole „23. maj”. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook