Novi Sade, srećan ti Dan oslobođenja od fašizma!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 23. 10. 2015. | Komentara: 0

Novi Sade, srećan ti Dan oslobođenja od fašizma!

NOVI SAD,  23. oktobar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građankama i građanima Novog Sada 71. godišnjicu oslobođenja grada od fašizma u Drugom svetskom ratu. 

LSV
Nikada nećemo zaboraviti sve antifašiste koji su u borbi za oslobođenje dali svoje živote i koji su zaslužni za to što danas živimo u  slobodi.

Novi Sad je u nekoliko navrata, a najdirektnije 7. oktobra 2007. godine, pokazao da ceni te žrtve i da neće dopustiti fašistima da dignu glavu.

Novi Sad je bio i biće dovoljno jak da spreči da ikada više na njegovim ulicama ponovo bude fašista.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine  
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 14. 03. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak kandidat LSV za predsednika Srbije

Liga socijaldemokrata Vojvodine kandidovala Nenada Čanka na predstojećim predsedničkim izborima, jer je nedopustivo da ni jedan kandidat ne bude iz Vojvodine, da ni jedan kandidat ni ne pominje autonomiju, Vojvodinu i probleme u njoj, da se ni jedan kandidat ne bavi radnicima, manjinama, obespravljenima, da ni jedan kandidat ne vidi dalje od Beograda.
Odbori LSV | Utorak, 07. 03. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa Regionalnim centrom za reciklažu otpada

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev zatražio je danas od gradskog rukovodstva da javnost obaveste o tome dokle se stiglo sa obećanim Regionalnim centrom za reciklažu otpada.
Odbori LSV | Nedelja, 05. 03. 2017. | Komentara: 0

Kikindsku vlast ne zanimaju građani

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić upozorio je da novi direktor kikindske Apotekarske ustanove nije dovoljno kompetentan da se nosi sa problemima u kojima se našla ova ustanova. On je izjavio i da, nakon što je zatvoreno nekoliko apoteka u gradu, ukidanje noćnog dežurstva ove ustanove, dokaz da gradska vlast ne brine o Kikinđanima. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook