Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 18. 12. 2020. | Komentara: 0

Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

NOVI SAD - Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku! Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima Detelinara i Salajka.

LSV

Podsetimo, tokom predizborne kampanje u ovim delovima grada, predstavnici i predstavnice Gradskog odbora LSV Novi Sad predočili su građanima šta su sve učinili naši stručnjaci da bi bio rešen problem koji ih muči skoro trideset godina.

Tom prilikom, poručili smo da su stanovnici Detelinare i Salajke predugo trpeli buku i zagađenje vazduha zbog prolaska teških kamiona i obećali da ćemo to pitanje rešiti do kraja godine. Obećano je i ispunjeno, pa će u narednim danima, a najkasnije do 31. decembra, biti uređena saobraćajna signalizacija i teški kamioni više neće moći da prolaze navedenim ulicama.

Ova mera će značajno uticati na kvalitet života na Detelinari i Salajci tako što će smanjiti aero zagađenje i buku, ali i olakšati protok vozila, a samim tim i povećati bezbednost saobraćaja.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad 



Odbori LSV | Subota, 02. 06. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti jednake šanse u društvu

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom i član gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, Stevica Radu, posetio je petu po redu Mini olimpijadu vojvođanskih Udruženja za pomoć MNRO, pod nazivom "Uprkos svemu - dohvati život".
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

Obezbeđena sredstva za početak rekonstrukcije magistralnog vrelovoda

ZRENJANIN - Ministarstvo infrastrukture i energetike Republike Srbije doniralo je 150 miliona dinara bespovratnih sredstava JKP „Gradska toplana“ Zrenjanin za prvu fazu rekonstrukcije magistralnog vrelovoda, a nedavno je potpisan i nov ugovor o nastavku aranžmana sa nemačkim KfW fondom (Razvojna banka Nemačke) koji, pod povoljnim uslovima, kreditira revitalizaciju daljinskih sistema grejanja u 18 gradova Srbije – rekao je u intervjuu za List Zrenjanin Vladimir Tešić, direktor JKP „Gradska toplana”.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV prvi put u vlasti u Sremskim Karlovcima

SREMSKI KARLOVCI - Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Sremski Karlovci verifikovani su mandati odbornicima i izabrani skupštinski organi čime je okončan proces konstituisanja vlasti u ovoj opštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook