Obezbediti redovan prevoz za prigradska naselja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 03. 2015. | Komentara: 0

Obezbediti redovan prevoz za prigradska naselja

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić zatražio je od gradskih vlasti i komunalne policije da utiču na jedinog autoprevoznika u gradu „Net bus Zrenjanin“ da ažurno obavlja svoj posao, kako bi građani i učenici na vreme i bezbedno stizali do svojih odredišta u prigradskim naseljima.

LSV
 
Perkić je na konferenciji za novinare istakao da su se zrenjaninskim ligašima obratili brojni građani, žaleći se na problem sa prevozom.
 
- „Net bus Zrenjanin“ neažurno obavlja svoj posao. Najpre je smanjen broj redovnih polazaka iz Zrenjanina za naseljena mesta, a za ona koja su ostala neretko se dešava da autobusi kasne na odredište ili da uopšte ne dođu. Tako građani i učenici ostaju bez prevoza i prinuđeni su da čekaju sledeći termin dolaska autobusa – ukazao je on.
 
Stanovnici Taraša su se tim povodom usmeno i pismeno obratili samom autoprevozniku i Gradskoj upravi koja je odgovorila da će rešiti problem, ali ni posle godinu dana ništa nije urađeno.
 
- Situacija sa kašnjenjem i nedolaskom autobusa ostala je ista, a najviše zbog toga trpe naši građani, pogotovo učenici, koji po hladnom i kišnom vremenu, ili velikim vrućinama, čekaju da budu odvezeni kućama. LSV moli gradske vlasti i komunalnu policiju da provere ove navode i da instrumentima koje poseduju utiču da građani i naša deca bezbedno i na vreme stignu svojim kućama – zaključio je Predrag Perkić.
 
(BILSV, 17.03.2015)



Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

KARAĐORĐEVO - U Karađorđevu je 26. oktobra održana Osnivačka skupština Mesne organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Karađorđevo. Na teritoriji ove Mesne zajednice ima 19 članova Lige socijaldemokrata Vojvodine. Jednoglasno su izabrani za predsednika Mesne organizacije Đorđe Marjanović, a za potpredsednicu Jelena Tankosić.
Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Finansirati projekte od kojih građani imaju koristi

SUBOTICA - Skupština Grada Subotice 27. oktobra je, na vanrednoj sednici, prihvatila Zaključke o daljem toku izgradnje kompleksa zatvorenih bazena SRC "Dudova šuma".
Odbori LSV | Petak, 21. 10. 2011. | Komentara: 0

Ligaši i ligašice odali počast oslobodiocima Sombora

SOMBOR - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor, Foruma žena i Omladine LSV danas je, povodom Dana oslobođenja Sombora, položila venac na Partizanskom groblju, u čast palim borcima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook