Obijene prostorije LSV u Debeljači

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 09. 01. 2015. | Komentara: 0

Obijene prostorije LSV u Debeljači

KOVAČICA - Nepoznati počinioci obili su tokom noći prostorije Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Debeljači i ukrali računar, saopštio je danas Opštinski odbor LSV Kovačica.

LSV

Policija je danas obavila uviđaj, a Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da počinioci što pre budu pronađeni i uhapšeni, a ukradeni računar vraćen.
 
Ligaši podsećaju da je prethodnih godina zabeleženo gotovo 30 nasrtaja na prostorije LSV u Pančevu, Novom Sadu, Vršcu, Čoki, Beočinu, Sremskim Karlovcima, Baču i Rumi.
 
Policija je svaki put  redovno obaveštena, a počinioci su pronađeni jedino u Sremskim Karlovcima gde su rasvetljena dva od tri napada na prostorije LSV.
 
- Liga socijaldemokrata Vojvodine i ovog puta poziva nadležne državne organe da pronađu i kazne počinioce, da pokažu da nasilje ne može biti metod političke borbe i da država garantuje bezbednost svim svojim građanima bez obzira na njihovu političku pripadnost – ističe se u saopštenju OO LSV Kovačica.
 
(BILSV, 09.01.2015)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook